Nieuws


Op de ledenvergadering is hij al geïntroduceerd en inmiddels ook door velen in gebruik genomen, de Cyql app. Wat houd het in en waarom;

De app Cyql maakt samen fietsen makkelijker. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!

Middels de volgende twee filmpjes kun je kort kennis maken met de App en zie je hoe Cyql gedownload kan worden op je smartphone.

https://www.youtube.com/watch?v=UKcmc8-iNX0&t=21s

https://www.youtube.com/watch?v=pPOb2LlD3vU

Cyql helpt fietsbonden en fietsclubs haar leden meer samen te laten fietsen én te zorgen voor efficiëntere communicatie binnen fietsclubs. Enjoy cycling together!

Wij zullen de Cyql app gaan gebruiken om tochten en evenementen aan te kondigen, ook kun je zelf eenvoudig een rit aanmaken om af te spreken met je fietsvrienden. Daarnaast worden de laatste nieuwtjes gedeeld en zit er een “marktplaats” optie in om bijvoorbeeld de kleding door te verkopen naar een jonger jeugdlid. Uiteraard blijven wij naast de app ook onze reguliere middelen inzetten om jullie op de hoogte te houden, de nieuwsbrief en website.

Installeer de app snel en gebruik de volgende activatiecode om je aan te melden bij Cycling Lemelerveld: 9H2GH3PR

Bij vragen dan meld je gerust, wij helpen je er graag bij!