Nieuws


Het is weer die tijd van het jaar waarin we de traditie voortzetten met onze jaarlijkse Tweede Kerstdag snertrit voor leden van Cycling Lemelerveld! Dit jaar wordt echter speciaal, want het is de laatste keer dat we samen genieten van een heerlijke kom snert van Slagerij Maneschijn. Erik, bedankt voor alle jaren dat we van de heerlijke snert hebben mogen genieten.

Niet alleen slagerij Maneschijn stopt, voorlopig is het ook de laatste snertrit van Cycling Lemelerveld. Voor volgend jaar gaan we een andere invulling bedenken rondom de feestdagen.

We verzamelen op 26 december om 8:30 uur in de kantine van Roelofs aan de Statumweg 4a om rustig wakker te worden met een bakje koffie. Rond 9:00 stappen we op de fiets voor een heerlijk ritje van zo'n 50 kilometer door de Hellendoonse bossen. Het betreft een gezellige rit waar iedereen bij mee kan (vanaf 16 jaar). We verwachten rond de middag af te ronden. Willen jullie je opgeven in de Cyql app of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?